Snitel de pui in aluat

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 20 Iun 2011 | 5102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare,piper,chili
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 50 ml lapte
  • faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat mai gros decat cel de clatite
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in aluat:

Pieptul de pui se feliaza,se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.

Ouale se bat cu smantana si laptele,apoi se adauga faina cat sa obtinem un aluat mai gros.Aluatul se condimenteaza cu sare si piper si se asezoneaza cu patrunjel tocat.

Snitele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe un serveet de bucatarie si se servesc alaturi de garnitura preferata! Noi am servit alaturi de cartofi gratinati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]