Snitel din ciuperci

de LUK in Mancaruri de legume, 27 Oct 2011 | 12034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600gr ciuperci champignion
  • 1 ou
  • 2 felii de branza topita cu smantana
  • o lingura de cascaval ras
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din ciuperci:

  Curatati ciupercile de coaja si codite.Taiati-le cubulete si fierbeti-le apoi in apa pentru 15min.Scurgeti apoi apa de pe ele,le puneti intr-un bol si cand sunt reci amestecati-le cu branza topita,oul,faina,cascavalul ras si sarea(daca vi se pare prea moale compozitia mai adaugati faina).

Puneti uleiul la incins apoi cu o lingura luati din compozitia de mai sus,aranjati putin sa le dati o forma de snitele si prajiti-le pe ambele parti in ulei.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor