Snitel din piept de pui cu piure de cartofi

de susu in Pui, 17 Dec 2010 | 6225 vizualizari

 

Ce sa va fac iar vin cu salata mea de ardei copti dar merg de minune la asa preparat. Eu mai tot timpul folosesc unt in loc de margarina dar cum s-a scumpit untul am facut o exceptie

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui
  • Cartofi
  • Lapte
  • unt
  • Curry
  • Faina
  • Pesmet
  • Oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui cu piure de cartofi:

Pieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in apa cu putin praf de curry. Cand sunt fierti se scurg de apa si se piseaza cu lapte cald si unt. Se potriveste de sare si se mixeaza cu mixerul. Snitelul se prajeste in ulei incins. Se servesc alaturi de salata de ardi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla