Am incercat si aceasta varianta de snitel si mi-a placut. Mai ales fiului meu care este fan snitel pane.❤️ Sper sa va placa si voua.
Am adaugat la aceste snitele si parmezan care le-a dat un gust foarte bun, iar ai mei au fost tare incantati de ele. Se fac usor, sunt gustoase si le poti transforma in alta mancare daca raman pentru a doua zi.
Pentru Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, oua, pesmet, parmezan.
Cum se prepara Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa
Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie sa fie cat mai fin. Am batut ouale, le-am amestecat cu patrunjelul tocat si putina sare. Pesmetul l-am pus pe o farfurie si am inceput sa pregatesc snitelele.
Am trecut fiecare bucata de carne prin parmezan apasand usor cu degetele, apoi prin ouale batute, apoi prin pesmet. Dupa ce le-am pregatit pe toate, le-am prajit in uleiul fierbinte pana s-au rumenit frumos, le-am asezat pe prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de grasime!
Le servim cum place mai mult!
Daca iti raman snitele pentru a doua, le poti transforma intr-un preparat super gustos precum Snitel cu cartofi prajititi si mozzarella, Pui cu sos de parmezan si usturoi. La fel de gustoase ies si in varianta de Snitele in crusta de cartofi, o reteta foarte gustoasa, pe placul intregii familii.
Pofta buna!🌺