Snitel umplut

de janet in Porc, 21 Apr 2010 | 6153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne slaba de porc,
  • -2 felii subtiri de mozzarella,
  • -2 felii de kaizer.
  • si pentru salata:
  • -rosii,
  • -ardei copti,
  • -ceapa coapta,
  • -ulei ,
  • -otet,
  • - sare,
  • -patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Batem carnea ca pentru snitele ,ceva mai subtire, condimentam ,punem mozzarela si peste, kaizerul.
Impachetam bine si impesmetam .Il trecem de 3 ori  prin faina, ou si pesmet.

La salata ,amestecam toate ingredientele,condimentam,adaugam ulei si un pic de otet si gata salata.Este o salata ce mie imi place tare mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

22.04.2010, 01:39

ce bine arata snitelul ala

janet 1

22.04.2010, 11:11

Sa stiti ca este si foarte bun! Iar mie me-a placyt salata tare mult ,a foet prima data cind am facut-o,am vazut-o la o emisiune tv. Este super!

Carmen 1

08.12.2018, 00:58

Super tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]