Preferatul tuturor copiilor :))))) ai mei la restaurant, asta cer cu siguranta...insa la mama e si mai bun, cred ca stiti exact cum e, am pus alaturi piure gustos de cartofi am facut si-o salata de vara cu legume de gradina, rosii, castraveti, ceapa rosie, ulei de masline si branza razuita deasupra...si gata-i pranzul!
Spalam bucatile de piept de curcan, le uscam intr-un servet, le batem cu batatorul de snitele. Saram pe ambele parti fileurile.
Pregatim 3 vase, pentru oua, pesmet si faina.
Batem ouale cu sarea si praful de turmeric.
Trecem fiecare bucata de file prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final prin pesmet.
Prajim pe ambele parti snitelele si le scoatem pe un platou pe care am pus hartie absorbanta( sa scapam de excesul de ulei).
Eu am schimbat uleiul de doua ori in timpul de prajire.
Foarte gustoase, scurse bine de ulei, crocante si totodata se topesc in gura de fragede!