Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

de ermilia in Porc, 11 Iun 2010 | 5499 vizualizari

 

pentru 4 portii, eu am facut pentru 8 portii
eu zic ca merita sa incercati daca va plac ciupercile si dovleceii.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • sare piper
  • carne porc
  • faina 
  • ulei 
  • oua
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi:

se taie ceapa cubulete si se pune la calit, ciupercile se spala si se taie marunt, daca aveti ciuperci din conserva cum am avut eu, scurgeti apap si le mai taiati putin, depinde de marime. cand ciupercile sunt gata se adauga ardeiul taiat cubulete, cand acesta este moale se adauga si dovlecelul taiat cuburi. se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. cand e aproape gata se mai adauga patrunjel maruntit si condimente dupa gust.

pentru snitele am folosit carme de porc, am batut-o cu ciocanul pentru carne, am dat-o prin faina apoi prin ou si am pus-o la prajit

cartofii i-am facut pireu, i-am taiat rondele si i-am pus la fiert in apa cu sare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc cu mamaliga