Snitele de porc in pesmet

de Valclaudia in Porc, 14 Sep 2014 | 4806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 750 gr.
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet, cca 100 gr.
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in pesmet:

Carnea de porc se taie felii, apoi se bate cu ciocanul de batut snitele.

Se presara sare si piper.

Ouale se bat intr-un castron cu putina sare si piper alb macinat.

Trecem snitelele prin oul batut,apoi prin pesmet si le prajim in tigaie in baie de ulei pana capata culoare aurie/ aramie in functie de gust.

Scoatem snitelele pe hartie absorbanta sa se scurga uleiul in excel,apoi servim cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez