Snitele de pui cu piure de cartofi si sote de mazare

de Roxana in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 2 oua
  • jumate kg de cartofi
  • 250 gr mazare verde
  • 150ml smantana
  • 2 cani lapte
  • o lingura margarina
  • sare, piper
  • faina, pesmet
  • un catel usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu piure de cartofi si sote de mazare:

Curatam si taiem cartofii si ii punem la fiert cu putina sare. Cand au fiert ii scurgem, adaugam margarina si putin lapte si ii facem piure. Lapte puneti cat de moale va place piureul.

Taiem pieptul de pui in 2 si condimentam cu sare si piper. Batem ouale, punem faina si pesmetul in farfurii separate. Dam pieptul condimentat prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei.

Pentru sote-ul de mazare: eu am folosit mazare de la congelator, pe care am tinuto 5 minute in apa fiarta, nu am fiert-o. Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si cand s-a incins punem ustoroiul maruntit. Imediat dupa usturoi(trebuie sa avem grija sa nu-l ardem) punem o lingura de faina si incorporam, apoi adaugam smantana si cam o cana de lapte (depinde cat de lichida e smantana), fierbem 5 minute si punem mazarea. Fierbem cu mazarea alte 5 minute si gata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu piure de cartofi si sote de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]