Snitele din carne de porc

de MotanLaOale in Porc, 8 Ian 2017 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 3 oua
  • 150 g pesmet
  • 100 g faina
  • vegeta
  • condimente pentru carne de porc
  • piprer
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din carne de porc:

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie, se pune faina.

In alta farfurie, se bat ouale si se pune sare.

Pesmetul se pune in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie, in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu cus-cus