Ne plac snitelele de pui tare mult si incercam sa le combinam in mai multe feluri.
Crusta de susan cred ca a fost cea mai buna crusta incercata pana acum.
Pieptul de pui se feliaza subtire si se presara cu sare si piper pe ambele parti ale feliilor.
Se lasa asa la odihnit, 10-15 minute.
Ouale se amesteca bine cu mustarul si sare si piper dupa gust, pana se omogenizeaza compozitia.
Faina se cerne intr-un bol, iar in altul se pun semintele de susan.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si incapatoare.
Feliile din piept de pui se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua cu mustar si la final prin susan.
Se prajesc in uleiul incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana sunt bine rumenite.
Se servesc calde cu garnitura preferata, dar sunt bune si reci, ca aperitive, sau luate la pachet in sandvisuri.
Sunt gustoase oricum!