Snitele la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 6500 vizualizari

 

la fel de bune si de crocante ca si cele prajite in ulei

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 1 bucata
  • 1 oua mare
  • faina alba
  • pesmet
  • seminte de susan
  • sare ,piper
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele la cuptor:

Se taie feliute carnea si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bate oul cu putina sare.

Se trec snitelele prin ou, faina alba, din nou prin oua si apoi prin seminte de susan

Sau se trec snitelele prin ou,faina alba din nou ou si pesmet

Se aseaza pe o tava cu folie de copt(eu am pus folie aluminiu,nu am avut de copt)se unge bine cu unt si se pun snitelele,se da tava la cuptor pentru 10 minute dupa care se intorc pe cealalta parte si se lasa pana se rumenesc.

Se servesc atat simple cat si cu granitura sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat