Socata reteta bunicii

de Julie in Bauturi, 26 Mai 2010 | 5994 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Uh! Ce cald e afara! Hai la o socata rece de la frigider! :)

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 5 l apa
  • 0.5 kg zahar
  • 1 lamaie
  • 3 flori de soc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient  cu 5 l de apa. Adaugam zaharul si amestecam bine. Taiem lamaia  in feliute subtiri si o adaugam in apa.

Lasam vasul  3-4 zile, la temperatura camerei.

Daca se vrea a fi bauta mai repede... se pune in loc insorit .

Se strecoara socata si se pastreaza la rece. 

Hai sa ne racorim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Julie 1

30.05.2010, 17:43

A ! Da? Inseamna ca ti-a placut cum a iesit! Vad ca au inceput sa apara mai multe retete de socata care mai de care cu mai multe flori ...Socul consumat in cantitati mari este toxic iar socata cu 15 flori la 5 l de apa cred ca iese si amara...Acum ...fiecare face cum stie...

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 21:28

julie, de unde ai luat soc?vr si eu sa fac, gasesc in piata?ca eu de la tara nu am de unde sa iau arata atat de bn ca mor aici de pofta

Julie 1

02.06.2010, 09:19

Eu am luat soc de la tara, dar am vazut si in piata. A cam inceput sa se treaca asa sa grabeste-te!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de soc (pentru iarnă)