Socata reteta bunicii
Am preparat o minunata socata ajutata de Green Sugar.
Socata reteta bunicii
Citricele se spala se feliaza .
Florile de soc culese din zona nepoluata se limpezesc cu apa rece se pun intr-un botrcan de sticla mare impreuna cu 4 l apa .
Adugati citricele feliate si drojdia .
Se lasa infuzat impreuna 48 ore .
Strecurati lichidul printr-o sita deasa nemetalica .
Veti obtine o socata aromata si sifonata pe care o veti patra la rece .
Serviti socata adugand la fiecare pahar cate un plic sau doua de Green Sugars .
Pentru diversitate de culoare puteti aduga dupa preferinta suc natur de capsuni sau cirese .
La servit decorati cu busuioc verde si bobite cirese .
1
Daca ati cules florile de soc din zona nepoluata si fara praf se poate pastra polenul limpezindule doar usor .
2
La prepararea socatei evitati folosirea ustensilelor sau vaselor de plastic si metalice . Preferati sticla .