incercati cu incredere aceasta reteta...n-o sa va para rau...
Se inabusa ceapa si ciupercile in ulei de floarea soarelui. Se ia somnul si se trece prin faina, dupa care se prajeste foarte bine. Intr-un vas termorezistent se aseaza pestele prajit, putin usturoi, peste care se adauga sosul de smantana ,ciupercile, ceapa si cascaval ras. Se introduce la cuptor pentru 10-15 minute, dupa care se serveste cu mamaliga calda.Merge si un vin alb, demisec...!!!
Sosul de smantana se prepara astfel:100 gr smantana se amesteca cu 2 lg de faina si se subtiaza cu lapte destul de tare, se asaza pe foc mic si se lasa pana compozitia se leaga, adica devine cremoasa Atentie la foc, sa fie f mic si amestecati mereu sa nu se fac cocoloase...aveti grija ca compozitia s afie subtire cand o puneti la foc...daca mai e nevoie pe parcurs se mai adauga lapte.Se codimenteaza si se da la rece.
Eu am adaudgat si patrunjel verde tocat ianinte de a pune cascavalul...atat pt aspect cat si pt savoare.
pofta buna!