Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco

de Adi in Pt. carne, 27 Mai 2015 | 9974 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura sau cand mergem la gratar. A preparat Meri mai demult acest sos, inspirandu-se de la bucataresele vesele si ne-a placut tare mult, asa ca de data aceasta l-am preparat eu, bineinteles sub indrumarea ei!

 

INGREDIENTE

  • 5 capatani micute de usturoi
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 10-15 ml ulei de masline
  • un praf piper
  • 1 cutie branza pufoasa cu verdeata Delaco
  • 150 ml iaurt de baut
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco:

Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea.

Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn sau se mixeaza picurand cate putin ulei.

Nu se pune mult ulei, ca la mujdei, doar cativa stropi.

Se presara si un praf de piper si se adauga branza pufoasa.

Se amesteca bine, apoi se dilueaza cu iaurtul de baut. La final se adauga mararul tocat.

Se serveste la diverse fripturi, cartofi, dar va asigur ca este bun si intins pe paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sos cu busuioc pentru chiftelute