Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 12672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 100g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingurita zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 castravecior murat
  • sare
  • chilli(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida):

fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul.

torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot.

la sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete),sare ,piper si chilli dupa gust.

sevesti cu conopida pane sau...cu ce vrei tu!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]