Sote de pipote de pasare

de ela in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 10768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pipote,
  • 5-6cepe,
  • 2linguri faina,
  • 300gr bulion,
  • 100ml vin rosu,
  • 1morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote de pasare:

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se completeaza cu apa si se fierbe 40min,pana pipotele devin moi.Cand sosul a inceput sa scada,se pune vinul,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se adauga patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

21.01.2010, 20:52

ce treaba are MAMA SI COPILUL cu mancarea mea?

Teo 1

21.01.2010, 23:08

verificat si de mine ,Mihaela!

ela 1

22.01.2010, 09:45

deci Mihaela tu plangi mai tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de curcan si sos de ciuperci cu pilaf si piure