Sote din inima de vitel

de mihaelar63 in Vita, 10 Dec 2013 | 7032 vizualizari

 

Un sote gustos care se poate servi cu garnitura preferata de la mamaliga , paste , cartofi pana la orez .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inima vitel
  • 3 cepe
  • 1 praz
  • 2 linguri pasta ardei Kapia
  • 1 lingurita ,, Eros Pista -ardei iute tocat
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote din inima de vitel:

Inima se spala si se taie cuburi mari .

Caliti usor in ulei ceapa tocata, adugati cuburile de inima +pasta de ardei .

Adaugati cuburile de inima si caliti pana isi schimba culoarea.Puneti faina.

Amestecati de doua ori si puneti treptat apa cat sa acopere compozitia .Sarati.

Va fierbe foarte usor in 15 minute .

Serviti cu mult patrunjel verde. Eu am facut langa, o mamaligutza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din inima de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole sote cu broccoli