Am tot vazut poze cu astfel de preparat si mi se pare tare amunzant sa vad cum trec pastele prin cremwusti. Trebuia sa incerc si eu. Sper sa va placa :)
Punem intr-o oala la fiert apa cu sare. Pana ce apa da in clocot pregatim cremwursti: ii taiem in 3-4 bucatele fiecare, apoi prin fiecare bucatica bagam cate 3-4 spaghete, pana ce bucata de cremwursti ajunge la mijlocul spaghetelor. Procedam astfel cu toate bucatele de cremwursti. Jumatate din cantitatea de spaghete se baga prin cremwursti iar restul de paste se fierb simple. Cand apa clocoteste, punem la fiert pastele impreuna cu cremwursti pentru 8 minute la foc mic.
Pentru sos: Curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei. Cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam si sosul de tomate inmuiat(amestecat) cu apa. Lasam sa fiarba 4-5 minute, apoi adaugam sare, piper si busuioc, dupa gust. Cand pastele sunt fierte se scurg de apa, se pun pe farfurie si se adauga sosul peste ele. Se decoreaza cu partrunjel sau marar (dupa gust) tocat marunt. Pofta buna!
1
daca focul este prea puternic riscam sa se sparga cremwurstii;
2
daca doriti, puteti baga prin cremwusti mai multe paste;
3
sosul se poate condimenta dupa gust.