Spaghetti Bolognese a la Ana

de Anamaria Cook in Spaghete, 3 Iun 2012 | 8588 vizualizari

 

Am modificat putin reteta de spagetti bolognese pentru a obtine un rezultat final exact pe gustul meu, aceats reteta este extrem de usor de preparat si incredibil de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghete integrale
  • 100 g carne de vita tocata
  • 6-7 ciuperci
  • o ceapa micuta
  • un morcov potrivit
  • 2 catei usturoi
  • un cub de legume
  • 5-6 felii carnat chorizo
  • o conserva rosii in bulion
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese a la Ana:

Taiati carnatul chorizo felii apoi taiati feliile pe jumatate si prajiti in putin ulei cam 2-3 minute apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razuitoarea mare si ciupercile taiate in 4.

Cand legumele s-au calit adaugati carnea tocata si amestecat-o cu restul ingredientelor.

Dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si sa obtineti o pasta fina, apoi adaugati-o peste carnea si legumele calite. Potriviti de sare si piper si adaugati cubul de legume.

Sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si adaugatii in sos. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru inca 10 minute. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa cand sunt gata si amestecatile in tigaie cu sosul chiar innainte de a stingeti focul.

Eu am servit cu o salata cu rosii, salata, castraveti, cateva felii de masline o felie de branza feta sfaramata marunt si putina zeama de lamaie.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese a la Ana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata si cascaval