Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

de madi_marin in Spaghete, 7 Iun 2017 | 5255 vizualizari

 

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g spaghetti
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 conservă de pulpă de roşii
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
  • 1 lingură de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan:

Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.

Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută, se pun pastele la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu chiuri mici.

Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ciuperci, sunca presata si sos de rosii