Spanac cu smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac(eu am folosit spanac care a fost fiert,apoi congelat)
  • 50 g unt sau ulei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 ceapa
  • 300 ml lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Ceapa taiata marunt se caleste in 50g ulei, apoi se adauga spanacul pe care l-am decongelat si il lasam 2 minute, apoi adaugam laptele, cateii de usturoi zdrobiti, smantana si sare dupa gust. Daca este prea subtire punem faina amestecata cu putin lapte pentru a ingrosa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

14.11.2012, 18:47

mie imi place cu smantana

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:53

portiadelumina 1

19.12.2012, 06:18

Am încercat spanacul şi cu usturoi, şi cu smântână, şi cu ochiuri dar şi cu carne. Merge cu oricare dintre ele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu urzici - Sanatate si gust intr-o reteta simpla