Spanac de Sighisoara

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2011 | 4106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 200 g orez
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura marar
  • sare, piper macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac de Sighisoara:

Se spala spanacul, se curata de codite si se opareste in apa cu sare, apoi se strecoara.

Se pune la incins o lingura de ulei in care se prajeste orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba.

Se toaca spanacul si se caleste in uleiul ramas. Faina se desface in lapte, mararul se toaca marunt.

Se amesteca toate peste spanac: lapte,sare,piper,marar si se mai lasa pe foc un sfert de ora.

Se intalneste spanacul cu orezul fiert si smantana si se dau toate la cuptor pentru inca un sfert de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac de Sighisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi