Spirala cu muschi file si altele

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2020 | 3359 vizualizari

 

Din categoria, rapid, gustos si satios.

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 100 g muschi file
  • cca 200 g cascaval ras si branza de oaie rasa ( stiti voi, bucatele din alea care raman razlete prin frigider)
  • 3 oua mai micute ( ca-s de la puicute tinerele)
  • fire de cepsoara
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu muschi file si altele:

Umplutura : Radem cascavalul si branza de oaie, le punem intr-un castron, taiem cepsoara cu o foarfeca, adaugam muschiul file taiat cubulete mici, adaugam si 2 oua si un albus, presaram piper si omogenizam totul.

Asamblare : Aluatul il taiem pe din doua si unim cele doua bucati pe lungime, sa putem forma un sul lung pe care sa-l asezam in spirala. Dupa ce am unit cele doua bucati de aluat punem umplutura pe toata lungimea si rulam aluatul, apoi il asezam in tava, tapetata cu hartie de copt, in forma de spirala. Intepem pe alocuri cu un bat de frigaruie apoi ungem cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 20-25 min. Se serveste atat calda cat si rece. Rapid, gustos si satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu muschi file si altele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.04.2020, 20:28

Retetele astea rapide ne plac si noua!

cristinutanicolita 1

15.04.2020, 13:56

Ce bunătate ai facut!

RuxyRux 1

16.04.2020, 21:33

Asta si "cu altele"
e fix a la Cleme ...arata buna de tot!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj