Stiuca cu legume si vin alb la cuptor

de rodica_m in Peste, 5 Noi 2011 | 19410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • sare , piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume si vin alb la cuptor:

Stiuca se curata bine de maruntaie, se spala si se portioneaza, (nu am pus capul si coada). 

In tava asezam pestele, apoi legumele taite, ceapa si morcovul rondele, ardeii si rosiile fasii, sau cum doriti, condimentam dupa gust si stropim cu vin alb, adaugam rozmarinul.

Dam la cuptorul incins pentru 30 min, apoi am mai adaugat 100 ml apa si am mai lasat aprox. 20 min. mai exact pana este gata.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume si vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]