Strudel cu dovleac

de MIUTA in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 10558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • 1 kg dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • scortisoara
  • 3 plicuri vanilie
  • un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita cu zaharul tos,scortisoara si zaharul vanilat.Se lasa pe foc amestecand pana scade apa care o lasa dovleacul.Cand este gata se pune la racit.Cand s-a racit se intinde foaia de aluat pe masa si se taie in doua.Crema de dovleac se imparte pe cele doua foi si se presara gris peste ele.Se ruleaza se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se unge cu galbenus deasupra.Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa la foc mediu 40 min pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac la cuptor (ludaie)