Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 18264 vizualizari

 

O reteta tipica regiunii in care locuiesc!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • faina
  • Pentru umplutura
  • carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberec:

Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare

-calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam

-aluatul il portionam in opt bucati pe care le vom intinde in foaie subtire,punem compozitia de carne in fiecare si formam niste portofele ale caror capete le vom apasa cu furculita, daca nu avem rotita zimtata

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şuberec (Çiğ Börek)