Sufleu de branza

de Gusti in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 13859 vizualizari

 

Sufleul este un preparat care seamana tare mult cu o budinca. Diferenta o face albusul care se adauga in sufleu la sfarsit, batut spuma, ceea ce il face sa devina mai pufos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura miere de albine
  • esenta de rom
  • un praf de sare
  • unt pt uns formele
  • dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Pentru reteta asta de sufleu ne-am inspirat de la TVPaprika. 

Am separat intai ouale.

Galbenusurile le-am mixat impreuna cu mierea de albine, dupa care am adaugat crema de branza si esenta de rom.

Albusurile le-am batut spuma, impreuna cu praful de sare.

Odata omogenizat amestecul, am adaugat si albusurile si am amestecat usor pana s-au incorporat.

Am uns doua forme pentru sufleuri cu unt si am turnat compozitia in forme. Le-am pus in cuptorul incalzit la 180 grade pentru 20-25 minute, pana s-au rumenit usor.

Dupa ce s-au racit putin, am desprins cu grija de pe margini si am asezat sufleurile pe cate o farfurie si le-am decorat cu putin sos din dulceata de visine si cateva bobite.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]