Sufleu de dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 4579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt sos bechamel
  • 30 gr unt
  • 2 lingurite faina
  • 250 ml lapte
  • sare
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • 100 gr branza-cascaval
  • piper
  • busuioc
  • pt sosul de castraveti:
  • 4 felii castravete,
  • 2 linguri smantana
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se prepara mai intai sosul.

Se topeste untul,se adauga faina si se pune laptele. Se lasa la racit

Se da dovlecelul pe razatoare si se pune la calit pana nu mai e zeama in tigaie

Se adauga peste sosul racit galbenusurile de la oua apoi dovlecelul. Se adauga si branza

Separat se bat albusurile spuma si se adauga peste compozitia cealalta amestecand cu lingura.

Se potriveste de sare si piper si busuioc

Se da la cuptor 20 min la foc potrivit

Iese un sufle superrr

Sosul care se serveste cu sufleu se face usor. Dam castravetele pe razatoare, adaugam smantana si sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella