Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 27 Feb 2011 | 20874 vizualizari

 

In we am avut invitati la masa si meniul a fost mancare chinezeasca e asa de buna ca nu ma satur de ea , am facut supa chinezeasca cu legume, pui cu bambus si pui cu 3 feluri de ciuperci. Sa incepem cu inceputul cu supa chinezeasca

 

INGREDIENTE

  •  fasole plata galbena si verde,
  • morcov taiat patrate,
  • ardei rosu,
  • ciuperci ( eu am pus champinioane aromate chinezesti, champinioane negre si champinioanele obisnuite de Paris) ,
  • un fir de ceapa verde,
  • dovlecel zucchini,
  • optional bambus ( eu aveam la indemana) .
  • Mai avem nevoie de taietei chinezesti,
  • o lingura sau doua se sos de soia,
  • o lingurita de pasta de usturoi ( sau usturoi zdrobit) ,
  • o lingura de sos de stridii,
  • pasta de ardei iute,
  • ghimbir si amestec de 5 condimente,
  • o lingura de ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

 Desi suna poate mai pretentios, e la indemana oricui de realizat, avem nevoie de legume si aici puneti ce aveti la indemana.   

Preparare: taiem si pregatim legumele si ciupercile rehidratate. Respectam timpii de fierbere, ceapa verde, dovlecel si ardeii vin pusi mai tarziu, incepem cu legumele care fierb mai greu daugam putina apa si ulei.
  Completam cu apa, adugam condimentele si sosul de soia si lasam sa fiarba 15 minute. Dupa 15 minute adaugam dovlecel, ardeii si ceapa verde.
 Adaugam si taieteii ( ai mei aveau timp de fierbere de 3 minute) . La final dregem dupa gust cu pasta de ardei iute, ghimbir si adaugam sosul de stridii ( daca nu aveti nu-i mare problema  ) . Se serveste fierbinte, cine mai doreste mai poate suplimenta cu pasta de ardei iute pentru un gust mai picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (22)

kamy 1

27.02.2011, 23:09

MIUTA 1

27.02.2011, 23:26

si eu vreau.Imi place

mihaelar63 1

01.03.2011, 12:50

Sylvia , ma dau in vant dupa supele tale chinezesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]