Supa crema de dovleac

de Toamna07 in Supe, 25 Sep 2012 | 6593 vizualizari

 

O supa crema frantuzeasca.
Dovleacul- elixirul vietii va va da putere !:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 600 g dovleac,fara coaja sau seminte
  • 250 g cartofi
  • 200 ml smanatana
  • 1 litru de apa
  • 1 ceapa
  • o lingurita de ghimbir ras
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1/2 lingurita de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Taiati dovleacul,cartofii si ceapa in bucati,adaugati apa si condimentele(lasati deoparte2-3 varfuri de cutit pentru decor),sarea si fierbeti intr-o oala cu capac timp de 10 minute, pana se inmoaie.

Amestecati totul, cu ajutorul unui blender,cu jumatate din cantitatea de smantana pana se omogenizeaza si adaugati sare dupa gust.

Turnati in boluri,punand in fiecare si o cantitate de smantana.Presarati cu condimentele care v-au ramas si amestecati usor,de cateva ori,cu coada unei linguri.

Supa poate fi servita si decorata cu seminte de dovleac prajite.

Gustul de dovleac al acestei supe este foarte puternic.Rezultatul fiind cremos,delicios,deosebit...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)