Supa de rata

de ianculubita in Rata, 17 Feb 2013 | 25145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1tacam de la rata
  • legume pentru supa(ceapa,morcov,telina,pastarnac)
  • cateva boabe de piper
  • 1ou
  • sare
  • faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata:

Scoatem tacamul de la rata,spalat bine,il punem la fiert in apa rece cu 1lingura de sare;dupa ce a iesit toata spuma la suprafata,aruncam apa,spalam tacamul si-l punem din nou la fiert cu toate legumele,sare si boabele de piper(eu asa fac);o lasam sa fiarba incet si acoperit 1h;in acest timp facem taiteiii din ou,un praf de sare si faina;

Dupa ce a fiert rata,strecuram totul,punem din nou supa la fiert,cand incepe sa clocoteasca,adaugam taiteiii iar cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,mai condimentam daca e cazul,oprim focul se servim supa cu verdeata deasupra.

TIPS-URI

1

dupa preferinta,tacamul se poate servi rasol cu mujdei si bineinteles mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata in sos de vin