Supa de rosii cu cus-cus

de Constelatialeu in Supe, 1 Iul 2013 | 7487 vizualizari

 

Supa asta-i un fel de ''nici imbracata,nici dezbracata,nici calare,nici pe jos,nici pe drum,nici pe langa drum''...aveam 3 oase cu maduva,niste rosii mai moi si o idee sa fac un fel de supa crema sau ce urma sa iasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oase tubulare de porc,cu maduva
  • 7 rosii mai moi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • leusteam uscat
  • cca 60 g cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu cus-cus:

Am pus la fiert oasele cu morcovul,ceapa ,ardeiul si putina sare.Am luat spuma care s-a format ,cand au fost fierte legumele am strecurat zeama iar legumele le-am pus in blender impreuna cu rosiile decojite.Pasta obtinuta am turnat-o in zeama ce am obtinut-o din fierberea oaselor si a legumelor.Am adaugat cus-cus-ul ,am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 10-15 min.Se serveste calda sau rece,eu astept sa o mananc rece.Deasupra am presarat leustean uscat,din ala aveam la indemana si am zis ''de ce nu'',chiar are gust bun.

TIPS-URI

1

e bine sa fierbeti oasele separat,ca sa luati spuma mai bine...eu n-am facut asa,le-am pus impreuna cu legumele..

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho