Supa ramen - varianta vegana

de Anett in Mancaruri de post, 28 Mar 2017 | 5845 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 100 gr taitei chow mein
  • 1,5 litri apa
  • jumatate ardei chili
  • bucatica ghimbir
  • 3 catei usturoi
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 ceapa verde
  • 2 linguri sos de soia ( sau tamari)
  • 1 morcov
  • 1 lingura amestec china
  • 1 cub de gaina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ramen - varianta vegana:

Intr-un bol, adaugam ghimbirul, ardeiul iute, cateii de usturoi si sosul de soia. Prajim pentru cateva secunde, adaugam apa si lasam sa fiarba.

Cu un blender, omogenizam supa, adaugam taiteii si ii fierbem asa cum este indicat pe ambalaj. ( in cazul meu 10 minute)

Intre timp, incingem ulei intr-o cratita, adaugam ciuperci taiate, asezonam cu amestec china si prajim pana se rumenesc.

Cand taiteii sunt gata, ii scoatem din supa si ii punem intr-un bol adanc. Peste ei punem cateva linguri ciuperci prajite, morcovi taiate julienne si ceapa verde taiata in fasii. Cu un polonic, punem cateva linguri de supa si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ramen - varianta vegana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva