Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc

de nadea68 in Paste, 27 Iun 2013 | 4261 vizualizari

 

Cand nu ai prea mult timp de gatit o farfurie de paste in cateva minute e gata.Rapid si gustos ....

 

INGREDIENTE

  • - 400 g tagliatelle
  • - busuioc
  • - 3 linguri de ulei de masline
  • - 1/2 kg rosii proaspete
  • - sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc:

Rosiile se spala si se taie. Se pun intr-o cratita de inox si se lasa la foc mic. Le amestecam din cand in cand pana se inmoaie bine. Cand sunt gata se strecoara de seminte si coaja. Se pun din nou in cratita, se adauga sarea si uleiul si se lasa la foc mare pana se ingroasa sosul. Se stinge focul, se adauga busuiocul taiat mai gros sau rupt cu mana. Cand sosul e gata, se pun la fiert tagliatelle. Se fierb dupa instructiunile de pe cutie. Cand sunt fierte se pune sosul de rosii cu busuioc.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

-eu am folosit tagliatelle proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi din paste cu chiftelute, sos de rosii si mozzarella