Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 9 Noi 2018 | 6436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii bacon
  • 400 grame creveti (decongelati daca este nevoie, decorticati)
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 200 grame tagliatelle
  • 80 grame Parmezan ras
  • 1 mana spanac proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti:

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. 

Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Se adauga crevetii peste bacon si se presara cu sare si piper. Se prajesc pana cand crevetii devin roz si sunt gatiti. 

Se transfera baconul si crevetii pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa, rosia si usturoiul si se gatesc cateva minute, pana devin aurii. 

Se adauga smantana si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga pastele, impreuna cu baconul, crevetii, branza si spanacul si se amesteca bine. Se adauga din apa in care au fost fierte pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki