Tahini (pasta de susan)

de Valclaudia in Sosuri, 15 Aug 2015 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g susan alb
  • 50 ml ulei de masline
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tahini (pasta de susan):

Susanul se prajeste foarte putin la foc mic intr-o tigaie intinsa.

Nu trebuie sa isi schimbe culoarea, trebuie doar sa se usuce, sa devina crocante.

Dupa ce se racesc, punem semintele de susan prajite intr-un vas si le zdrobim cu mixerul vertical pana obtinem o pasta foarte groasa.

Adaugam sare dupa gust si diluam pasta de susan adaugand uleiul de masline in fir subtire si mixand incontinuu.

Se poate folosi la salate sau la pasta de naut (hummus).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pastreaza la frigider intr-un borcanel inchis ermetic pana la 3 saptamani

Daca ti-a placut reteta noastra "Tahini (pasta de susan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]