Taitei cu dovlecei

de vero_closca in Paste, 17 Mai 2010 | 5769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet taitei
  • 3 dovlecei tineri
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 3 carnaciori afumati
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano
  • 3 linguri ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu dovlecei:

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5 minute,apoi se adauga pastele,se amesteca si se servesc.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza si piper