Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

de Satisfyyourcravings in Rata, 29 Mar 2016 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 100 grame ciuperci enoki
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 1/2 ardei gras verde, taiat fasii
  • 1/2 ardei gras galben, taiat fasii
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
  • seminte de susan prajite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki:

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute.

Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul si chiliul si se gatesc pana devin aurii.

Se adauga ardeii, ciupercile,ceapa si  usturoiul si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust.

Se scot taiteii si se pastreaza la cald.

Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea 2-3 minute.

Se serveste imediat cu taitei si presarat cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume de toamna