Taitei cu varza

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 8108 vizualizari

 

Usor si gustos de post!

 

INGREDIENTE

  • taitei patratele sau tagliatelle 300 g.
  • varza dulce alba 1 bucata potrivita
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui 100 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!!

Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la incins, se adauga varza fideluta si se lasa la calit la foc mic, pana se aureste, atentie se amesteca mereu ca sa nu se arda. Intre timp se fierb taiteii in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se adauaga la varza calita. Se amesteca usor, se asezoneaza de sare si piper. Se poate servi calda sau rece dupa gustul fiecaruia!

TIPS-URI

1

pentru post se pot folosi taitei fara ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]