Taitei de casa

de Angelina_Elena in Paste, 11 Sep 2013 | 14475 vizualizari

 

Sunt migalosi, dar mult mai buni decat cei din comert!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 900 g faina (aproximativ)
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Intr-un vas punem ouale, praful de sare si incepem sa adaugam faina.

Framantam pana obtinem un aluat tare.

Intindem apoi aluatul intr-o foaie subtire, cu ajutorul sucitorului.

Taiem in bucatele potrivite.

Fiecare bucata o trecem de doua ori prin masina de taitei, astfel vom obtine o fasie subtire.

Punem fasiile de aluat la uscat pe un material curat.

Le lasam 25-30 de minute pana sau uscat.

Dupa ce sau uscat le trecem din nou prin masina, de data aceasta prin partea cu dungulite subtiti.

Punem apoi taitei la uscat pe un material curat si ii lasam pana se usca.

Ii depozitam intr-o cutie de carton pe care o inchidem (noi asa procedam).

TIPS-URI

1

Cand aluatul este framantat suficient, apar bule pe suprafata lui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (62)

CookieMonster 1

12.09.2013, 10:18

ce mult imi palc taieteii acestia! sunt extrem de gustosi si ai tai sunt si mumosi

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 10:49

Cris

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 10:49

Multumesc Andreea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa