Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9751 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 6
de ianculubita 6
de Mitinita 7
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:54
la 10:24
ieri la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!