Tarta ''3 stele''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 4055 vizualizari

 

mie imi place sa mananc crocant in general asa ca gatesc mult la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 300 g carne tocata de porc
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • pt.aluat:350 g faina,200 g unt si 1 galbenus 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta ''3 stele'':

Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate.

Tocam cubulete ardeii colorati, maslinele si dam pe razatoare cascavalul.

Tocam ceapa si graunti d eusturoi si calim impreuna cu carnea tocata cu un praf de sare si piper.

Asezam amestecul de carne tocata calita cu ceapa si usturoi peste aluat apoi ardeiul , maslinele si ultima data cascavalul ras.

din aluat pastram o bucatica si decupam 3 stelute , le presaram cu susan.

Dam la cuptor sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta ''3 stele''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:12

si eu sunt fann cuptor, nadina, da la soba e mult mai gustoasa decat pe aragaz...arata tare bine

epurasha2bb 1

28.05.2010, 12:57

multumesc mult fetelor!

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval