Tarta cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 4908 vizualizari

 

aveam o punga de covrigi care s-au cam intarit si imi parea rau sa ii arunc si i-am folosit ca blat pentru tarta

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de covrigi(400 g)
  • 300 g branza de oaie proaspata
  • 4 oua
  • 3 rosii
  • 100 g unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

am tras covrigii prin masina de tocat carne

am topit untul si am amestecat cu covrigeii, se adauga sare dupa gust

am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat branza data prin razatoare, rosiile taiate, sare si am amestecat bine

am uns o tava cu unt si am tapetat-o cu faina. Aam adaugat covrigeii, am presat putin cu o lingura si am adaugat compozitia de branza

am dat la cuptor pana s-a rumenit deasupra (cca 30 min)

TIPS-URI

1

copii cand au vazut au crezut ca e pizza

2

este foarte buna la gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:45

super ideea si a iesit ce bun

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:16

buna buna

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:17

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine