Tarta cu branza, piept de pui si conopida

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 7124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 400 gr branza vaci
  • 100 gr cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • un piept de pui
  • o conopida potrivita ca marime
  •  unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, piept de pui si conopida:

Se fierbe conopida si se lasa la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute.

Se scurge si se toaca bucatele mici (asa cum as toca-o io pe medi :))))

Intr-o tava de tarta asezam foietajul dupa ce am uns tava cu unt.

Asezam bucatile de piept si buchetele de conopida si le condimentam usor (doar cu sare si piper)

Amestecam intr-un vas branza de vaci, cascavalul, ouale, smantana si faina. Potrivim gustul de sare si piper.

Turnam deasupra.

Introducem in cuptorul preincalzit pana ce se rumeneste frumos.

A fost GROZAVA, nu am apucat sa ii fac poza intreaga .

Daca au cerut reteta colegii lui Cezar...nu trebuie sa mai completez nimic:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, piept de pui si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]