Tarta cu branza sarata

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2015 | 2804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat sarate sau foietaj (sa nu fie aluat dulce)
  • 250 g branza ricotta
  • 150 g ricotta sarata,telemea
  • 150 g branza moale(urda,branza de capra,etc)
  • 70 g parmezan
  • sare
  • 5 galbenusuri
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata:

Se dau pe razatoare branzetuile sau se sfarma cu mana,apoi se amesteca cu sare si galbenusuri.

Albusurile se bat spuma tare si se amesteca incet cu branza.

Se aseaza prima foaie de aluat in tava se adauga branza,apo cealalta bucata de aluat taiata fasii.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu praz si branza de capra