Tarta cu dovlecel si morcovi

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 4262 vizualizari

 

O tarta sanatoasa, cu multe legume. Ideala pentru ai pacali pe cei mici sa pape legume. Usor de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • 4 linguri ulei
  • 60 g faina
  • Unt pentru uns forma
  • Sare
  • Piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecel si morcovi:

Se curata morcovii, cartoful si dovlecelul si se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare. Se fierb 5 minute, apoi se scot si se scurg. In aceeasi apa se pune la fiert cartoful. Se fierbe 5 minute, apoi se scurge.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 2 minute. Se adauga dovlecelul si morcovii. Se sareaza. Se soteaza 5 minute, apoi se scot .

Ouale se bat bine intr-un vas. Se adauga faina, smantana, sare si piper. Se amesteca bine apoi se adauga toate legumele si 3 linguri de cascaval ras. Se amesteca totul si se toarna compozitia in tava unsa cu unt. Deasupra se presara restul de cascaval ras. Se da tarta la cuptor la 180 grade C, timp de 40 minute.

Cand s-a rumenit frumos, scoatem tarta din cuptor si o lasam la racit. Servim cu o lingura de smantana! Sper sa fie si pe gustul vostru. Noua tare ne-a placut!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecel si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé de legume