Mureeee, afiiineee !!!! Cine vrea? Le ofer sub forma unei tarte super gustoase, de data aceasta cu smantana dulce, o varianta super gustoasa. De fapt nu cred ca exista vreo tarta care sa nu fie gustoasa atata timp cat e plina de fructe proaspete de sezon.
Pentru aluat amestecam ingredientele intr-un bol apoi framantam aluatul obtinut pana incorporam toata faina.
Tinem aluatul minim 30 de minute la rece.
Scoatem din frigider aluatul si il intindem sub forma rotunda si il asezam intr-o tava de tarta unsa cu unt.
Intepam aluatul din loc in loc si il dam la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 5-7 minute.
Scoatem din cuptor si asezam fructele peste aluat.
Separat intr-un bol mixam smantana cu ouale si zaharul si compozitia obtinuta o turnam peste fructe.
Dam din nou tava la cuptor timp de 20 de minute.
Scoatem tava din cuptor si presaram deasupra un plic de zahar vanilat sau/si zahar pudra.
Ati citit cat de usor se face, asa ca treceti si voi la treaba!
1
Nu e neaparat nevoie sa coaceti la inceput aluatul se face si daca punem de la inceput fuctele si smantana