Tarta cu piept de pui si branza

de ralu_ca in Pui, 21 Sep 2014 | 16785 vizualizari

 

dupa reteta lui Gaby...delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte dulce rece
  • 400 g branza de vaci
  • 1 pipet de pui fiert
  • umplutura:
  • 4 oua
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si branza:

Intr-un vas am pus faina si am adaugat untul, amestecand foarte bine, apoi sare, ou, lapte si am omogenizat fb. Aluatul l-am introdus la frigider pentru jumatate de ora. Intre timp am pregatit umplutura: ouale le-am batut cu sare, piper ( am oprit putin si pt uns ), adaug branza, smantana, marar si omogenizez.

Aluatul l-am impartit in 2 parti, o parte am intins-o pe suprafata tartei, inclusiv pe peretii vasului, am imprastiat fasii de piept de pui, apoi umplutura, iar deasupra am format cateva grilaje. Am presarat chimen si am uns suprafata. Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste.

A iesit o tarta grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]